Trucktyp?

Lyftkapacitet?

Med eller utan hytt?

Tre eller fyra hjul?

Hoppsan!

Välkommen ombord!

 

Truck efter Behov

Med 35 års erfarenhet så kan vi anpassa trucken efter era behov.

 

Kostadseffektivt

Varför lägga 280 000kr för en helt ny eltruck? Vi har bättre lösningar.

 

Ring för att veta mer

Ring Göran på 0303-64900 för att veta mera.

G-truckar

Kundanpassade och kostnadseffektiva begagnade truckar för nästan alla!

G-truckar AB är ett etablerat och välskött företag i Kungälv, två mil norr om Göteborg. I doften från Kexfabriken ligger våra lokaler!

G-truckars styrka är att kunna kundanpassa varje begagnad truck efter ert behov. Det kan vara ändring av lyft- eller stativhöjd, montering av sidoförskjutning eller gaffelspridning, alternativt montering av hytt. Detta flexibla arbetssätt är mycket uppskattat och används ofta av våra kunder.

Ett 20-tal olika eltruckar finns alltid lagerhållna för försäljning. Företaget hyr även ut truckar på lång eller kort sikt. Allt från ett par veckor till uthyrning på ett- eller flerårsbasis är vanligt. Kunderna är både stora och mindre företag inom produktion, lager och industri i Göteborg och Västra Götalandsregionen.

1989 grundades G-truckar av mig, Göran Stjern, som har mer än 35 års erfarenhet av Toyotas truckar. När trucken levereras till er är den maskinellt genomgången, nylackerad och iordningställd av mig till det närmaste nyskick man kan komma. Jag arbetar i nära samarbete med en mycket duktig montör med likartad bakgrund som jag själv har beträffande service och tekniskt kunnande. Tillsammans finns det nästan inget jobb, problem eller utmaning som vi inte ror i land.

Mitt synsätt är att ni som kund och truckägare inte behöver köpa fabriksnytt för att kunna utföra ert dagliga truckarbete. Dels har dagens truckar blivit maskinellt så mycket bättre och dessutom vet jag att alla definitivt inte kör sina truckar åtta timmar per dag. Jag garanterar att när er truck lämnar vår verkstad är den ordentligt genomgången och fin.

Min fritid tillbringar jag allra helst i segelbåten, gärna tillsammans med min fru Karin, men även ensam. Bad, fiske, tennis och grillning på kvällen gör susen! När båtsäsongen är över ser jag gärna på tennis då sonen Viktor 22 år som tillhör Sverigeeliten spelar match.

 

 

 

 

 

 


G-truckar AB, Göran Stjern, Filaregatan 11, KungälvTel: 0303 - 649 00Mobil: 0706 - 21 82 46Email: goran@g-truckar.se