Truckuthyrning

Har det värsta hänt eller nästan i alla fall?

Truckuthyrning är den tjänst som ökar mest och allt fler företag inser fördelarna med att hyra sina truckar. Att hyra truck passar bäst för företag som inte vill binda kapital och som har varierande behov under årets olika säsonger. Konjunkturväxlingar påverkar förstås också ert faktiska truckbehov. Det är naturligtvis lättare att budgetera era årliga kostnader för truckarna. Hyran kan avskrivas helt.

Korttidsuthyrning

En korttidsuthyrning kan vara en testperiod för er som ännu inte riktigt vet vilken trucktyp som passar er bäst. Korttidsuthyrningen täcker också säsongens olika variationer med tillfälliga produktionstoppar som ett komplement till långtidsuthyrning.

Långtidsuthyrning/Rental

Ett avtal som oftast löper under längre tidsperioder, upp till 6 år. I våra avtal erbjuder vi er som kund, truckar anpassade till er verksamhet. Vi avtalar en månadskostnad som baseras på hur er faktiska hantering ser ut. En kund som är varsam och kör lite får helt enkelt en lägre månadskostnad. Normalt ingår service, reparationer, reservdelar, batterier och tecknande av trafikförsäkring.

  • Hyreskostnader är driftskostnader och till 100% avdragsgilla dvs kan avskrivas helt.
  • Hyrtruckar sänker det skattepliktiga resultatet och ni har samma månadskostnad under den avtalade löptiden under förutsättning att företagets faktiska hantering bibehålls.

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss ni är intresserade av vår uthyrning av truckar. Vi finns i Kungälv norr om Göteborg. 

Maila goran@g-truckar.se eller ring 030-364900


G-truckar AB, Göran Stjern, Filaregatan 11, KungälvTel: 0303 - 649 00Mobil: 0706 - 21 82 46Email: goran@g-truckar.se